18 oktober 2017 verschijnt het eerste boek van
Sri Annatta met als (voorlopige) titel
Reis naar Metta, een spirituele biografie

over het boek

Het boek verschijnt op 18 oktober en wordt op twee locaties gepresenteerd. De eerste is op 18 oktober bij Uitgeverij Oorsprong in Deventer en de tweede is op 26 oktober bij Stichting De Roos in Amsterdam. Wij vinden het leuk als u bij de presentatie(s) aanwezig bent, geef u svp op via email via onderstaand formulier of via info@uitgeverijoorsprong.nl.
NB: Aansluitend op de presentatie op 18 oktober is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de meditatieavond in Salon Silverder.
De kosten daarvan zijn € 15,- en u dient zich hiervoor op te geven via silverder@live.nl of himalyanheart@outlook.com.
De boekpresentaties zijn op beide locaties gratis toegankelijk.

Dit boek gaat over het spirituele pad dat Peter van Loo bewandeld heeft. Gedurende zijn leven maakte hij de ontwikkeling van een jongen uit een 'doorsnee' gezin tot monnik door en is nu boeddhistisch (meditatie)leraar en woont in Thailand. Hij vertelt uitgebreid en openhartig over zijn levenservaring, met de nodige hoogte- en dieptepunten en geeft ondertussen een duidelijke en heldere kijk op het boeddhisme. Een boek dat hierdoor toegankelijk is en in onze drukke, chaotische wereld van nu vooral inspireert...

Het boek heeft een formaat van 17 x 24 cm en bevat ongeveer 268 pagina's met illustraties. Het boek kost normaliter € 22,50 maar u krijgt een introductiekorting als u het boek nu al reserveert. Het boek kost u dan slechts € 19,50. Bij de presentaties zijn de boeken uiteraard ook voor de introductieprijs door u af te halen. Daarna rekenen we de gebruikelijke verzendkosten.

Reserveer nu

over de auteur

sri annatta

Auteur

Sri Annatta is de naam van een zeer lang in Thailand wonende Nederlander. Sri is vanaf 1975 Boeddhist. Op verzoek van zijn leraar geeft hij sinds 1984 les in meditatie en alles wat daarmee te maken heeft.

Hij is ook monnik geweest en heette toen Phra Dhammawaroo. De titel Sri Annatta is hem verleend na een lange serie van meditaties welke de realisatie van het aspect “zonder zelf” hebben veroorzaakt.


Volg ons ook op social media


locatie Boekpresentatie

deventer

Uitgeverij Oorsprong
Brink 91
7411 BZ Deventer

amsterdam

De Roos
P.C. Hooftstraat 183
1071 BW Amsterdam